پنجاه نفر وسه نفر دکتر انور خامه ای

جهت خرید با شماره 09122267350 تماس بگیرید

300,000 تومان

دکتر انورخامه‌ای از افراد اصلی گروه پنجاه و سه نفر بود و از تاسیس کنندگان حزب توده در ایران بود. انور خامه ای از اولین گروههای جنبش چپ در ایران بود که در اردیبهشت ماه سال هزارو سی صدو شانزده به همکاری دکتر تقی ارانی که او نیز از، رهبران اعضای گروه پنجاه و سه نفر بود به زندان افتادند و چهار سال بعد در سال هزارو سیصدو بیست از زندان شاه ازاد شدند.
انور خامه‌ای از افراد مهم و کلیدی روزنامه رهبر ارگان حزب توده بود که در سال هزارو سیصدو بیست ودو به حزب ملحق شد و در سال هزارو سی صدو بیست وشش به دلیل مخالفت همراه با جناب خلیل ملکی،و جلال آل‌احمد و همچنین فریدون تولّلی از آن جدا شد. او با تشکیل نهضت ملی شدن نفت نشریه جهان ما و حجار شروع به فعالیت کرد.
او بعد از کودتای بیست و هشت مرداد سال هزارو سیصدو سی و دو دوباره مدتی به زندان رفت و بعد از آزادی از فعالیت سیاسی خود دست کشید و در سال هزارو سیصدو چهل برای ادامه تحصیل در زمینه اقتصاد و علوم اجتماعی و سیاسی راهی اروپا شد ،دکتر انور خامه ای بعد از اتمال تحصیلاتش و گرفته دکتری خود مدتی در اروپا ماند و بعد به ایران برگشت و به تدریس و کارهای علمی و پژوهشی پرداخت .
کتاب خاطرات سیاسی او که در سه جلد به چاپ رسیده یکی از کاملترین و مهم‌ترین کتابهایی است که برای تحقیق و پژوهش برای شناخت هر چه بیشتر جنبش چپ در ایران میباشد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پنجاه نفر وسه نفر دکتر انور خامه ای”

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پنجاه نفر وسه نفر دکتر انور خامه ای”

محصولات پیشنهادی